Vad är viktigt gällande profilklädernas passform?

Utseendet, känslan och färgerna hos varumärken i premiumsegmentet.

Populariteten för tryckning av skräddarsydda kläder har expanderat till att omfatta företagens initiativ för att främja en hälsosam livsstil. För anställda och deltagare vid evenemang beställer allt fler företag praktiska kläder med inspirerande budskap. Detta främjar både teamets sammanhållning och fysisk aktivitet. Detta är bara ett av många uppfinningsrika exempel på hur du med enkla metoder kan stödja och lyfta dina medmänniskor och samtidigt få din egen logotyp synlig på platser över hela världen. Andra, trevligare presenter och idéer inom samma motionstänkande är väderbeständiga jackor. De flesta anser att bra regn- och stormjackor är oumbärliga för utomhusaktiviteter i dåligt väder. En omtänksam och ovärderlig gåva som främjar ditt företag samtidigt som du visar hänsyn.

Tryckta hattar och kepsar är utmärkta gåvor till din personal eller dina kunder eftersom de vanligtvis är unisex. När det är extremt kallt är särskilt mössor utmärkta ersättare för hattar, kepsar och pannband. Mössor och hattar är bekväma att bära både på jobbet och på fritiden som profilreklam. En idealisk accessoar att bära kan hjälpa ditt företag att synas när anställda växlar mellan olika uppgifter och deltar i kundmöten. Det finns många färger och modeller för både män och kvinnor i vårt breda utbud. På sommaren är det mycket populärt att få hattar som gåvor. Kunder, anställda och arbetsgivare uppskattar alla den varma och fashionabla reklamen som mössor och hattar för hela företaget ger.

Läs mer om att trycka profilkläder

Utseendet, känslan och färgerna hos varumärken i premiumsegmentet.

Utseendet, känslan och färgerna hos varumärken i premiumsegmentet.

Ytterligare alternativ för kläddesign. Det finns också en fjärde tryckmetod, även om den är mindre vanlig på kläder. Processen är känd som sublimeringstryck. Även om det är en mycket robust metod har den många nackdelar. Endast ljusa tyger kommer att tryckas med denna teknik; mörka tyger eller ytor kommer inte att tryckas. Dessutom måste det finnas polyester i klädesplagget. Sublimationstryck är därför inte ett gångbart alternativ om du vill trycka på kläder av 100 procent bomull.

Identifiera den klädstorlek du behöver.

Vi erbjuder märkeskläder från flera välkända företag, bland annat Haglöfs, Craft, Cutter & Buck, Lacoste, Stenströms och Oscar Jacobson, för både män och kvinnor. Här kan du hitta allt du söker, bland annat tryckta pikétröjor, stickade tröjor för män eller kvinnor, moderiktiga broderade skjortor och tryckta sportkläder.

Identifiera den klädstorlek du behöver.
Köpa profilkläder online

Köpa profilkläder online

Vid screentryck används en tät, uppspänd duk på en ram som är täckt av en UV-känslig film för att "måla" trycket på textilen. En UV-lampa används för att belysa ett original (bild, logotyp eller text) som har skrivits ut på originalfilmen och placerats ovanpå ramen. Den hud som ännu inte har läkt av lampan tvättas sedan bort. Färgen appliceras sedan jämnt på ramen innan den placeras på det tyg som ska tryckas. Färgen kommer att blöda igenom och fästa på textilen där mönstret fanns. Trycket ska sedan torka färdigt; du kan påskynda processen genom att använda en värmepress, en hårtork eller en torkbana. T-shirts, piketröjor, collegetröjor och t-shirts bör alla vara screentryckta.

Alla som har en relation till ditt företag kommer att förknippa ditt varumärke med de känslor som högkvalitativa kläder kan ge upphov till hos kunder och samarbetspartners. Utskriftskvaliteten på kläder med anpassade tryck är också avgörande. Dina kläder kommer att tryckas i vårt tryckeri så att även den färdiga produkten är av högsta kvalitet.

Vilken storlek ska jag välja på profilkläderna?

Det kan dock vara värt att spendera de sista slantarna när det gäller jackor eftersom det kan ha en betydande inverkan på både hur länge jackorna håller och hur andra kommer att se på dig. Du kommer att framstå som omtänksam och generös direkt om du bär en riktigt robust och hållbar jacka. Med en bra jacka är din personal också mer benägen att bära den utanför kontoret, vilket gör att din logotyp kan resa och träffa nya människor. Läs mer här

Profilkläder är bra, men när du väl har valt vilka tryckta kläder du ska köpa kan du börja fundera på vad mer som kan göra ditt företag mer synligt. Du kan lägga till ytterligare profilmedia från oss till din beställning också. Orrefors Hunting tillverkar till exempel användbara friluftsprodukter som är omtyckta gåvor, särskilt för personer som tycker om att vara ute i naturen.

Läs mer om Profilkläder

Vilken storlek ska jag välja på profilkläderna?
Samordna storlekar och beställningar
Samordna storlekar och beställningar

Eftersom designen trycks direkt på produkten behöver transfertryck, till skillnad från screentryck, ingen stencil. Designen trycks under transfertryckning på en transfer, som sedan appliceras på vilken textil som helst. Ett original av det du vill trycka, till exempel en bild, logotyp eller text, behövs för att skapa en transfer eller bärare, precis som vid screentryck. Originalet av en logotyp eller ett stycke text bör vara vektoriserat, och om det är ett foto måste upplösningen vara hög för att resultatet ska bli bra (annars blir bilden suddig och alla små fyrkantiga pixlar syns tydligt). Vektorbilder kan redigeras med hjälp av program som Adobe Illustrator och Freehand.

Vissa kläder är mer könsneutrala än andra, och för vissa krävs det att man skapar separata modeller för män och kvinnor. Definitivt till den senare kategorin hör tyg av linneväv. Linne är ett hudnära plagg som andas och passformen är väldigt viktig. Det finns olika modeller och typer av linne utöver kläder som är skräddarsydda specifikt för män och kvinnor. Vissa människor ser mer sportiga ut, medan andra ser mer eleganta ut. Ett linne är i princip en ärmlös T-shirt och kan bäras lika bra på gymmet som under en kofta eller jacka med ett par smarta byxor eller en kjol under sommarmånaderna - allt beroende på vilken typ av linne vi talar om.

Fakta om profilkläder

Gör dina produkter unika utifrån företagskulturen och de anställdas input.

Skapandet av anställdas uniformer är en bra tillämpning för profilkläder. Alla företag som anställer personal inom detaljhandeln bör förse dem med matchande uniformer. Om ditt företag har en mer distinkt visuell identitet kan du fundera på att låta personalen välja mellan olika mönster så att kläderna blir både distinkta och igenkännbara. När du klär dig professionellt för ditt lag när du tävlar i en golfturnering eller olika lopp ökar du lagandan vart du än går. Dessutom användbart för att ge tillbaka till samhället vid olika välgörenhetsevenemang och insamlingar.

Kläder med tryck

Se till att ditt lag är klätt i skjortor, tröjor, jackor, sportkläder osv. som matchar varandra. Detta underlättar identifiering av de anställda och deras engagemang i affärsverksamheten samtidigt som det hjälper till att marknadsföra och göra reklam för ditt företag.

Gör dina produkter unika utifrån företagskulturen och de anställdas input.

Varselkläder krävs oftast vid arbeten där det finns risk för att medarbetarna kan bli utsatta för farliga eller ogynnsamma förhållanden. Det kan till exempel vara vid byggarbeten vägarbeten sjöfart eller i industrier med hög brandrisk som tillverkningsindustrin eller olje- och gasindustrin. Varselkläder kan till exempel vara västar hjälmar eller annat utrustning som är synligt och som har en speciell färg eller reflekterande egenskaper.

Leverantörer av profilkläder kan ofta hjälpa till att matcha plagg med företagslogo och färger så att man kan skapa en enhetlig visuell identitet. Det kan vara bra att fråga leverantören om möjligheten att få hjälp med att matcha profilkläderna med företagslogo och färger.

Ja vi kan absolut visa exempel på tidigare profilkläder som vi har tillverkat. Vi har ett brett utbud av olika typer av profilkläder såsom t-shirts tröjor kepsar och jackor och har jobbat med många olika företag och organisationer tidigare. Skulle du vilja se några specifika exempel?